Met korting naar TOGETHER!

Goed nieuws! Dankzij giften kunnen we onze busreis goedkoper aanbieden. Je kunt nu voor € 350 mee naar TOGETHER in Rome!

Daarmee wordt het nóg aantrekkelijker om mee te gaan. Voor deze prijs maak je het hele programma in Rome mee: een wandeling met workshops, worship in de Sint Jan van Lateranen (de kathedraal en thuiskerk van de paus) en het avondgebed met Taizé en Paus Franciscus op het Sint Pietersplein. Samen met anderen reis je per bus naar Rome, met op de heenweg een overnachting, terwijl we op de terugweg ’s nachts doorrijden. In Rome zelf verblijven we in gastgezinnen of -gemeenschappen, iedereen neemt daarom een luchtbed mee. Daarnaast kun je gratis meedoen aan voorbereidingsdagen en follow-up activiteiten. Zie hier alle details en meld je aan! De inschrijvingstermijn is ook verlengd, t/m 9 augustus 2023. Heb je je al aangemeld? Dan profiteer je natuurlijk ook van deze ontwikkeling, je wordt op de hoogte gebracht.

Mochten deze kosten alsnog een drempel vormen, neem dan contact met ons op. We geven je graag tips voor het zoeken naar fondsen om je reis te helpen bekostigen.