DataVerschillende momenten in 2023
Voor wieHeb je een paar weken over die je in Rome kunt doorbrengen? Of af en toe een paar uur online? Kijk wat je kunt doen!
BeloningAlle vacatures zijn op vrijwillige basis. Voor de functies in Rome krijg je kost en inwoning in een gastgezin en helpen wij je om je tickets te financieren

Doe mee als vrijwilliger

internationaal

TOGETHER is een groot evenement en zal alleen mogelijk zijn dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Van het helpen ontwikkelen van het programma tot registreren van deelnemers en het uitdelen van lunchpakketten: alle helpende handen zijn welkom! De broeders van Taizé zijn in het voorjaar van 2023 een aantal maanden actief in Rome om bijvoorbeeld voldoende gastgezinnen te vinden. Ook rond het evenement zelf zijn er veel hand- en spandiensten te verrichten ter plaatse. En tussendoor zal er online veel moeten gebeuren om de registratie van duizenden deelnemers vlekkeloos te laten verlopen. Help je mee? Kijk hieronder naar de actuele vacatures. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt of als je je wilt aanmelden!

Nazomeren in Rome? Vrijwillers gezocht!

Help jij TOGETHER in goede banen te leiden? Verricht praktische hand- en spandiensten voor, tijdens...
Verder lezen

Je online inzetten? Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van een groot evenement als TOGETHER vraagt veel communicatie en registratie. We verwachten...
Verder lezen

Voorjaarskriebels in Rome? Vrijwilligers gezocht!

Taizé zoekt vrijwilligers voor de organisatie van TOGETHER, het oecumenisch gebed met paus Franciscus en...
Verder lezen